Op de biologische boerderij groeien de courgetten als ‘kool’ ;)! In de zomer en het begin van de herfst heb ik hier volop mee kunnen experimenteren. Een van de lekkerste varianten deel ik vandaag met jullie. Snel klaar en heel smaakvol.
Ingrediënten:
- 2 courgettes (bio boer)
- Pastasaus napolitana (bio supermarkt)
- Blikje tonijn (bio supermarkt)
- 1 middel grote ui (bio boer)
- Pittige geraspte kaas
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Was de courgettes, snij ze in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit.
- Snijd de ui in kleine dunne blokjes.
- Meng het vruchtvlees van de courgettes met de ui, de pastasaus en de uitgelekte tonijn.
- Vul de courgettes met het mengsel. Als laatste strooi je de kaas eroverheen.
- Bak in de oven tot de courgette gaar is, maar nog niet slap (ongeveer 25 minuten).